Fluorit ásványékszer bolt

Az ásványok gyógyhatását több ezer éve ismerjük, és használjuk őket a mai napig. Különös rezgéseik nemcsak a testre, hanem a lelki bajokra is gyógyírként hatnak. Minden kristálytípusnak egy rá jellemző energiatöltése van, amely adott részünkre hat.

Az aranykő egy szintetikus kő, de ez nem jelenti azt, hogy nem rendelkezik gyógyhatással. A barna változat kapható goldfluss, a kék pedig blaufluss néven is. Gyönyörűen csillogó kő. Technikailag nem kristály/drágakő, de annak tartják. Három fajtája létezik: barna/vörös, sötétkék és zöld.
Bármely aranykő igen erős energia átvivő. Növeli az életerőt, feloldja a depressziót, boldog gondolatokat ébreszt. Bőséget vonz az otthonunkba. Minden aranykő vonzza a sikert, a szerencsét, és a hírnevet.                          

A barna aranykő hatásai:                                                                            A barna aranykő a gyökér és a szakrális csakra köve. Vonzza a pozitív energiát, miközben növeli és megújítja a belső erőt. Egyensúlyba hozza az energiákat. Mivel vörösrezet tartalmaz, némely gyógyhatása megegyezik a fémével. Így jó hatással van a csontokra, a fájó ízületekre, a gyomorgörcsre, fekélyre és a vérkeringésre. Véd a bakteriális fertőzésektől, méregtelenítő hatással rendelkezik. Erősíti a hitet, és segít előre jutni az életben. Erős földelő hatással bír. Jó lehetőségeket, jólétet, pénzt vonz.


img_20171114_141923.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 50
Tegnapi: 29
Heti: 177
Havi: 364
Össz.: 9 054

Látogatottság növelés
Oldal: Aranykő
Fluorit ásványékszer bolt - © 2008 - 2019 - fluorit.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szemcsés karkötő - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »