Fluorit ásványékszer bolt

Az ásványok gyógyhatását több ezer éve ismerjük, és használjuk őket a mai napig. Különös rezgéseik nemcsak a testre, hanem a lelki bajokra is gyógyírként hatnak. Minden kristálytípusnak egy rá jellemző energiatöltése van, amely adott részünkre hat.

Ásványok, kristályok.

A kristályok gyógyhatását több ezer éve ismeri az emberiség. A kövek, kristályok mindenkit megszólítanak, főleg azok a kristályok, amelyek hatására épp az adott helyzetben szükségünk van. Töltsd fel magad kövekkel!

Ha úgy érzed, fogytán vannak az energia tartalékaid, feszültebb vagy a kelleténél, hívd segítségül a föld mélyéből származó energetizáló kristályokat! Különös rezgéseik nemcsak a testre, hanem a lelki bajokra is gyógyírként hatnak. A kristályok a föld évmilliókon át tartó fejlődésének tanúi, magukon viselik azoknak a hatalmas erőknek a kitörölhetetlen emlékeit, amelyek alakították. Mélyen a föld belselyében alakultak ki, azokból az elemekből és ásványi anyagokból, amelyek körülvesznek minket, vagy az emberi szervezet nélkülözhetetlen forrását képezik. Már őseink is alkalmazták az ásványok gyógyerejét az orvoslásban.

A lelkünkig hatolnak.

A kristályokat alkotó különböző ásványi elemek megtalálhatók bennünk is, rezgésük szinkronban áll a miénkkel.  Minden kristálytípusnak egy rá jellemző energiatöltése van, amely adott testi és pszichés részünkkel kapcsolódik össze.

A gyógyító kristályok mind a testi, mind a lelki panaszok esetén gyengéd, de mégis hatásos segítséget nyújtanak.

Fontos tudni, hogy az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti, az orvosi, gyógyszeres kezelést!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 29
Heti: 191
Havi: 378
Össz.: 9 068

Látogatottság növelés
Oldal: Röviden az ásványokról
Fluorit ásványékszer bolt - © 2008 - 2019 - fluorit.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szemcsés karkötő - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »